Shopping Cart

Booking og bruk av vår sauna i skjærgården

Velkommen til vår idylliske sauna i skjærgården. Vi ser frem til å gi deg en minnerik og behagelig opplevelse. For å sikre et trivelig og lovlig opphold for alle våre gjester, vennligst gjør deg kjent med følgende regler og retningslinjer:

Booking og bruk

 1. Aldersgrense: Personer under 16 år kan kun benytte saunaen i følge med en voksen.
 2. Booking: Alle bookinger skal foretas gjennom vår nettside. Full betaling kreves ved booking for å garantere reservasjonen.
 3. Avbestilling: Gratis avbestilling er mulig opptil 48 timer før booket tidspunkt. Deretter er betalingen ikke refunderbar.
 4. Oppvarming av sauna: Ved ankomst vil saunaen være kald. Det påberegnes tid til oppvarming med ved som finnes tilgjengelig på stedet. Vennligst beregn nødvendig tid for dette og følg instruksjonene for sikker fyring.

Sikkerhet og ansvar

 1. Sikkerhetsinstruksjoner: Følg alltid sikkerhetsinstruksjonene som er utlevert ved saunaen og på vår nettside.
 2. Brannsikkerhet: Ikke forlat saunaen med bålet på uten tilsyn. Sørg for at bålet er fullstendig slukket før du forlater stedet.
 3. Skade på eiendom: Gjester er ansvarlige for eventuell skade på eiendommen som oppstår under oppholdet. Skader må rapporteres umiddelbart til utleier.

Støy og naboer

 1. Støyregler: I henhold til Bamble kommunes regelverk, ber vi våre gjester om å respektere naboene ved å holde støynivået ned. Stille tid er fra kl. 23:00 til 07:00.
 2. Respekt for omgivelsene: Vær bevisst på ditt miljøavtrykk og etterlat ingen spor. Benytt de oppgitte avfallsbeholderne for søppel.

Annet

 1. Kjæledyr: Kjæledyr er ikke tillatt i saunaen.
 2. Røyking: Røyking er strengt forbudt inne i saunaen og i umiddelbar nærhet av den.
 3. Alkohol og rusmidler: Ansvarlig bruk av alkohol er tillatt. Bruk av ulovlige rusmidler er strengt forbudt.

Ved å booke tid i vår sauna, bekrefter du at du har lest, forstått og aksepterer å følge disse reglene og retningslinjene. Utleier forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avbryte oppholdet for gjester som ikke overholder disse retningslinjene, uten refusjon.

Takk for at du hjelper oss å skape et trygt og trivelig miljø for alle våre gjester. Vi ser frem til ditt besøk!